banner-customblingjewels
logo-customblingjewels-com-mobile

Bestel jouw unieke sieraad bij CustomBlingJewels.com

Bij Custom Bling Jewels begrijpen we dat elk individu uniek is, daarom bieden wij de mogelijkheid om sieraden volledig aan te passen aan jouw wensen. Onze passie voor unieke sieraden wordt weerspiegeld in elk ontwerp dat we maken. We hopen dat onze sieraden jou net zo veel vreugde brengen als ze ons geven tijdens het creatieve proces. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies en professionele begeleiding. Ons team van ervaren goudsmeden en sieradenontwerpers staat klaar om jou te helpen. Of je nu inspiratie nodig hebt, technisch advies wilt of gewoon wat extra begeleiding wilt bij het maken van jouw droomsieraad, wij zijn er om je te ondersteunen.

Het bestellen van gepersonaliseerde sieraden bij ons is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt het formulier invullen met uw specifieke wensen, ideeën en afbeeldingen toevoegen van uw ontwerp of voorbeeld. Ons team neemt vervolgens contact met u op om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat het ontwerp aan al uw verwachtingen voldoet.

Een bezoek aan onze winkel kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op:

Beveiligingscode Beveiligingscode

3D SIERADEN ONTWERP

 

CustomBlingJewels.com is een spannend nieuw sieradenmerk dat klassiek goudsmeden combineert met moderne technologieën zoals 3D-printen en rendering. Met behulp van deze geavanceerde technieken kan CustomBlingJewels.com unieke en gepersonaliseerde sieraden creëren voor klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om een verlovingsring, trouwring of een ander speciaal sieraad, bij CustomBlingJewels.com ben je verzekerd van vakmanschap en kwaliteit

U ontvangt van ons een 3D ontwerp om te bespreken. Via whatsapp of mail ontvangt U het ontwerp en prijsopgaven. Deze kunnen we dan bespreken en indien nodig het ontwerp aanpassen. Als alles akkoord is gaan we starten met het maken van het sieraad.

untitled-640 2
2 24
1 25
foto-2
foto-3
d-juwelen-003

Edelstenen zetten

Als laatste worden de stenen gezet. Er zijn talloze mogelijkheden voor het zetten van edelstenen. Vooraf bespreken we met u welke zetting u het mooist vindt en welke mogelijk zijn in het soort sieraad dat u heeft gekozen.

Nieuw montuur

Slijtage, zettingen slijten langzaam. Na lang dragen kan het zijn dat een ring zover is versleten dat repareren niet meer Mogelijk is. Met behulp van de 3d techniek kunnen wij een kopie maken van de oude ring (uiteraard zonder de slijtage) en de edelstenen overzetten. Zodat u deze weer kunt dragen en van kan genieten.

eternity-4
eternity-2
vermaken-goud-advertentie
vierkant-zwart-goud-2 2
 

Gratis parkeren voor de deur

In onze winkel kunt u zonder afspraak langskomen
voor reparaties ontwerpen en oud goud. 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur.

Contact

Custom Bling Jewels
Pettelaarseweg 275
5216BM `s-Hertogenbosch
073-6138962
Whatsapp: 06-19334089
ofni.[antispam].@customblingjewels.com

Aangesloten bij

hrd-logo-1 logo-waarborg-holland gia-logo